Popis
Louis Loron – Beaujolais Blanc má elegantní, třpytivou zlatavou barvu.
Hrozny se lisují ihned po posklizni. Alkoholové kvašení probíhá po dobu patnácti dnů při nízké teplotě (12 až 16 °C), aby se zachovala svěžest a aroma Chardonnay. Kvašení probíhá pouze v nerezových tancích. Zrání probíhá výhradně v nerezových tancích.
Aroma je příjemné citrusové s tóny citronu a grapefruitu, postupně se objeví čerstvé ovoce jako hruška a bílá broskev.
V chuti je víno vyvážené, nádherně plné a svěží na patře. Velmi příjemné víno s výraznou ovocnou chutí.
Louis Loron – Beaujolais Blanc lze podávat jako aperitiv, k předkrmům, k pokrmům z lososa a dalších tučnějších ryb.
Podávání 12°C
Recenze
Zatím zde nejsou žádné recenze.